Mint a legtöbb weboldal, a www.epites-portal.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok
A megbízható kivitelezők portálja!

Hogyan válasszunk jól kivitelezőt?

Miután túl vagyunk álmaink ingatlanának műszaki segítséggel történő átvizsgálásán, továbbá az ingatlan jogi helyzetét is feltérképeztük és megkötöttük a szerződést, ott állunk kulccsal a kezünkben, hogy akkor most hogyan is tovább?!

Nincs idő a fellélegzésre, hiszen ilyenkor jön el a pillanat, hogy magunkra formáljuk az ingatlant, hogy ne csak egy lakásról, házról, hanem már a saját ízlésünk alapján átalakított, felújított otthonunkról beszélhessünk. Viszont az átalakítás, felújítás szó hallatán általában felmerül a kérdés, hogy hol talál az ember megfelelő szakembert?!

Nagyon fontos, hogy a kiválasztott vállalkozó ne csak szakmailag, ár-érték arányban és átfutási időben legyen megfelelő, hanem valóban megbízható is legyen. Hiszen sok rémhírt hallottunk már - ha az ember nem is a saját bőrén tapasztalta, de ismeretségi körében biztosan találkozott már olyan helyzetekkel -, amikor az előleg kifizetését követően a munka nem került elkészítésre, vagy konkrétan a festés maradt félbe. A fenti helyzetek okozta stresszhelyzetek, a rizikófaktorok csökkentése érdekében elengedhetetlen, hogy a megfelelő ÉS megbízható kivitelezőt találjuk meg. Ennek módja lehet az ismeretségi körből érkező ajánlás, egy korábban megszerezett tapasztalat vagy a szolgáltatásaink közül, a nem régiben indított Építés-portál.

Az Építés-portál vállalkozókat, kivitelezőket gyűjt össze minden szakterületről, akiket az elvégzett munka után értékelhetnek, véleményezhetnek a megrendelőik. Egy jól kiválasztott, megbízható kivitelezővel pénzt, időt és energiát spórolhat meg.

Segítünk, hogy jó döntést hozhasson!